menu close menu

5 цветни есенции на Бах за отслабване?!

Add a subheading

5 цветни есенции на Бах за отслабване?!

Цветята на Бах могат да ви помогнат да постигнете и поддържате здравословно тегло, като се справите с всички онези емоционални проблеми, които биха могли да ви накарат да преяждате и саботират опитите ви за отслабване.
Приемането на цветя на Бах е един от начините за улесняване на процеса на отслабване, потенциално по-бърз и определено по-приятен.
!!!Тези 5 цветни есенции на Бах за отслабване няма да елиминират необходимостта от  промени по отношение на храненето и физическите упражнения, но ще повлияят  на дълбоките причини и така ще помогнат да отслабнете и да задържите желаното тегло

Agrimony – използване на храната като средство за успокояване на емоциите. Прилага се , когато не сте доволни от теглото си  и/или се храните натрапчиво особено след емоционални разстройства; когато предпочитате да се приберете вкъщи и да хапнете сами, отколкото да говорите за проблемите си или да се изправите пред тях. А иначе околните ви описват като винаги щастливи, усмихнати и услужливи. Лесно се разсейвате от целите си за отслабване и започвате преяждане, което води до постоянен йо-йо ефект. Приемането на Agrimony ще ви помогне да започнете да признавате негативните си емоции и да ги освобождавате, вместо да се опитвате да ги потискате, като ядете храна.

Cherry Plum облекчава чувствата на вътрешно напрежение, но за разлика от Agrimony, негативната емоция се признава и се чувства по-екстремна.  Есенцията влияе върху усещането, че може просто да загубите напълно контрол и да се откажете. Тези чувства са просто естествения резултат от напрежението, което се е натрупало във времето, от опитите ви да контролирате храненето си чрез сила на волята. Cherry Plum ще ви помогне да освободите от напрежението и ще ви накара  да почувствате спокойствие.
След като си възвърнете самообладанието, е време да стигнете до първопричината за състоянието си в Cherry Plum. Помислете за възможността да облекчите малко диетата си, защото фактът, че се чувствате толкова приртснати и напрегнати е показател, че сте твърде изискващи и сурови към себе си. Подържането на прекалено висок стандарт почти винаги дава обратна реакция и води до поведение, което ви отвежда в обратна посока. Започнете, като си поставете по-реалистични цели и очаквания. Може да отнеме малко повече време, отколкото бихте искали, но имате много по-голям шанс да постигнете целите си за отслабване, когато сте мили към себе си и ще се забавлявате по пътя.

Cerato – Търсите ли от другите съвети, които да ви насочат как да отслабнете? Имате ли планини от информация, събрана през годините в търсене на перфектния план за отслабване?  Cerato дава увереност във вашата способности да вземате правилните решения по отношение на вашето хранене и физически упражнения. Тя ще ви помогне да направите разумен избор на храна, където и да сте, без да се влияете от околните, рекламата или други фактори. Освен това ще ви помогне да устоите на изкушението да опитате екстремни диети в името на бързите резултати и да се почувствате спокойно с теглото си – без значение какво е то.

Chestnut Bud -това е есенцията на Бах за онези, които опитват един и същ подход за отслабване отново и отново, и все още попадат в същите стари капани, които водят до „неуспех“. Когато опитите за отслабване се провалят, вместо да правят равносметка и да се поучат от опита си, този тип хора предпочитат незабавно да забравят за това и да преминат бързо към следващото действие.  Ако правите една и съща „грешка“ многократно, тогава Chestnut Bud е това, което ще ви помогне да прекъснете този саморазрушителен цикъл. Chestnut Bud ще помогне на човек да се забави достатъчно, за да може да се поучи от опита си и вече да не прави същите грешки.

Crab Apple  физическото и емоционално почистващо средство от цветните ееснции на Бах. Може да  мислите, че е невъзможно да обичате себе си при сегашната си тежест, но докато не постигнете мир с това, което сте, винаги ще губите битката с кг. Crab Apple ще ви помогне да освободите всички негативни мисли и чувства, които имате към себе си, и ще ви върне към естествените ви чувства на себеприемане , което ви позволява да се придвижите към вашето идеално тегло с лекота, обичайки себе си и всяка стъпка от Пътя.

***по материали от www.dewdrop.co.nz

§§§ Комбинацията може  да бъде поръчани чрез:

http://aromikalab.com/kontakti/

§§§ Всяка информация, съвети и препоръки, съдържащи се тук, или получени чрез друг вид комуникация, в устна или в писмена форма не са предназначени да заменят или да бъдат заместител на квалифицирана медицинска помощ от обучен лекар или практикуващ здравеопазване!

16-02-20 | 0 comments | in ЦВЕТЯТА НА Д-Р БАХ

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

© All rights reserved