menu close menu

Енергийните послания на растенията – цветя, билки, дървета

енергийни билки!

Свикнали сме да разглеждаме растенията основно на физ.ниво, чрез използването на различни препарати от различните им части/кора, цвят, листа, корен, семена/ – отвари, тинктури, мехлеми и др.

..И забравяме, че истинската красота и сила на растенията е да влияят на фино енергийно ниво (емоционално, ментално, душевно ).

..емоционалните проблеми не могат да бъдат решени по същият начин, както и интелектуалните. Даниел Кийс

Чрез използването на енергийните характеристики на  растенията може да се подпомогне личното духовно и физическо израстване на всеки.

Това може да стане както с използване на традиционни форми като отвари и тинктури, така и със съответните хомеопатични препарати и цветни есенции.

Коя е най- подходящата билка, цвете, цветна есенция и коя най-подходящата форма на приложение, доза и схема на прием се определя индивидуално според нуждите на всеки. Като това е различно не само индивидуално, но и се променя според настъпили периодични промени в организма.

§§§ Искаш ли да разбереш кои са твоите: http://aromikalab.com/лична-лечебна-аромарецепта/

§§§ Вж.подробно и на: http://aromikalab.com/category/услуги/

енергийни билки

16-06-19 | 0 comments | in БИЛКИ, ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА БИЛКИТЕ

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

© All rights reserved