menu close menu

РЕЙКИ

Close up Bare Hand of a Man Covering Small Flowers at the Garden with Sunlight Between Fingers.

Рейки е безопасна, нежна, неинвазивна лечебна техника, която можете да използвате върху себе си, върху други хора, върху животни и растения, но тя е нещо много повече от физическа терапия.
Рейки влияе на причината.
Болката е следствие, но преди това е имало пробив в духовното, менталното или емоционалното тяло от негативни мисли, нещо което криеш или не допускаш. Затова, когато нещо те заболи, винаги трябва да го възприемаш като някакъв сигнал отвътре.
При посвещението в Рейки се получават настройки така, че енергийната система на човек да мине на по-високо ниво на вибрация, чакрите се отварят и пречистват. Извършва се от Рейки Мастер.
След инициацията идва период от 21 дни, в който правиш Рейки на себе си. Тогава започва период на изчистване от блокажи и токсини в тялото.

Как работи Рейки

Рейки  енергията навлиза през коронната чакра на лечителя, спуска се надолу към сърдечната чакра, от там се разделя на две и отива в ръцете, надолу към  дланите, от където излиза и навлиза в тялото на лекувания.

Това, което прави за нас Рейки, е да ни хармонизира и балансира, като  по този начин задейства естествените за тялото оздравителни процеси на самовъзстановяване. Рейки „събужда“ личната ни енергия.

 

 

 

03-09-20 | 0 comments | in §§§ ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНИКИ ПРАКТИКИ ПОНЯТИЯ

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

© All rights reserved