menu close menu

Антивирусна аромакомбинация

aroma

Антивирусна аромакомбинация

Сместа е вдъхновена от легендата за четиримата френски крадци от XV век, за които се казва, че са ограбили телата на жертви на чума и са се предпазили от зараза с ароматични вещества като розмарин и карамфил.

Сместа съдържа комбинация от етерични масла от розмарин, канела кора, евкалипт, ниаули, лимон, мандарина и карамфил.

Розмаринът има антивирусни и антиоксидантни свойства, а също така е отличен за облекчаване на  затруднено дишане.

Канелата и карамфилът помагат в борбата с инфекцията, облекчават дишането и успокояват болки.

Евкалиптът и ниаули са известни със своите антивирусни, имуностимулиращи  свойства, а също така е полезен за облекчаване на умората.

Мандарината и лимон помагат за стимулиране на лимфната система, която играе жизненоважна роля в борбата с инфекцията. Те могат също да помогнат за повишаване на енергийните нива и да повдигнат настроението, когато се чувствате потиснати.

Начини на приложение на антивирусната аромакомбинация:

  • в аромалампаа или дифузер – идеален за неутрализиране на вируси, пренасяни във въздуха, и за изграждане на имунитет в дома или работното място. Добавете до 20 к. антивирусно масло (или максимум до 10 к., ако използвате около деца), поне 10 минути три пъти на ден.
  • чрез парна инхалация – това е един от най-добрите начини за въздействие с етеричните масла (чрез богатата на кръв лигавица на белите дробове) и за лечение на респираторни инфекции. Напълнете купа с  гореща вода и добавете до 10 к.антивирусно масло. Наведете се над купата с кърпа над главата и вдишайте до 10 мин. ***ако страдате от астма или алергии, като сенна хрема, трябва да се внимава с тези инхалации- започнете с вдишване за 30 сек. и постепенно увеличете до максимум 5 мин., за да няма неблагоприятни ефекти.
  • в ароматерапевтичен инхалатор – удобен и винаги с вас; добавете до 40 к. антивирусна аромакомбинация масло във фитила на инхалатора, като внимавате да не попаднете маслото върху кожата Ви. Това е максималното количество масло, което фитилът може да задържи и трябва да издържи до 3 седмици.  Като алтернатива капвайте няколко капки върху кърпичка и вдишвайте през целия ден.
  • дезинфектант за ръце – смесете 125 мл гел от алое вера, 5 мл хидролат от лавандула и до 50 к. антивирусно масло . ***ако продуктът е твърде воднист, можете да добавите малко повече гел, за да го сгъстите.
  •  масаж –  маслата се абсорбират в кръвния поток през кожата.

§§§ За поръчки:  http://aromikalab.com/kontakti/

07-03-20 | 0 comments | in !!! ПРОДУКТИ !!!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

© All rights reserved